Tiid is jild

Wat ons administratiekantoor in regio Heerenveen bezighoudt

Het vastleggen en controleren van uw financiële administratie, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiftes. Dit is wat wij bijna dagelijks doen en waar wij goed in zijn. Laat daarom de financieel administratieve taken over aan onze boekhouders, dan kunt u zich volledige richten op uw eigen bedrijfsactiviteiten.
 

De diensten van Administratief en fiscaal adviesburo van der Werf

Uitvoerend en adviserend

Administratief en fiscaal adviesburo van der Werf gaat verder dan het uitvoerende werk. Wanneer we bijzonderheden tegenkomen, bespreken we dat met u. We geven u ook aanbevelingen voor het optimaliseren van uw financiële administratie.

Op uw verzoek of als ons bepaalde punten opvallen, bespreken we met u de inhoud van de door ons opgestelde jaarrekening. We geven u ook advies op diverse onderdelen.

Ondersteuning en advies nodig bij het voeren van uw financiële administratie?

Neem contact op

Aangesloten bij Full Finance Consultants

In sommige gevallen kan het nodig zijn om de expertise in te schakelen van fiscalisten of accountants. Hiervoor zijn we aangesloten bij Full Finance Consultants in Apeldoorn: een organisatie ter ondersteuning van professionals in de accountancybranche. Het voordeel hiervan is dat u slechts betaalt voor advisering van andere specialisten als u ze ook daadwerkelijk nodig heeft.