Tiid is jild

Duidelijk zicht op uw financiële administratie

U bent als ondernemer wettelijk verplicht om uw administratie 7 jaar te bewaren. In zo’n lange periode stapelt zich een hoop papierwerk op. Of u nu alles digitaal opslaat of in uw kast bewaart, een goed geordende administratie kan hierdoor een uitdaging worden. Het belangrijkste van een overzichtelijke administratie is vooral dat u duidelijk inzage heeft in de financiële positie van uw onderneming.
 

Behoud overzicht met een boekhouder

Het ondernemerschap maakt van u nog geen boekhouder. Het bijhouden van de financiële administratie kost ook de nodige tijd. Tijd die u liever steekt in de hoofdzaken van uw bedrijf of besteedt aan activiteiten buiten uw werk.

Administratief en fiscaal adviesburo van der Werf zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen op uw onderneming en dat u uw vrije tijd niet tussen een berg papierwerk hoeft door te brengen. Wij nemen de financiële administratie volledig uit uw handen. 

Geen omkijken hebben naar uw administratie, maar tussentijds wel optimaal geïnformeerd blijven? Dan maken we voor u periodieke rapportages, zodat u een duidelijk overzicht heeft.

Uw financiële administratie uitbesteden aan een boekhouder?

Ja, graag

Zelf uw administratie vastleggen

Uw administratie leggen we vast in de systemen van Unit4. Deze organisatie is marktleider in accountancysoftware en staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau. Unit4 heeft speciaal voor het mkb-segment diverse softwarepakketten ontwikkeld waarmee elke ondernemer, afhankelijk van de wensen, zijn volledige administratie zelf kan voeren. 

Als u interesse heeft in het zelf vastleggen en verwerken van uw financiële administratie, dan kunt u dit bij ons regelen. De software integreert volledig met de bij ons op kantoor aanwezige systemen. Handig als u toch wat ondersteuning vanuit onze kant wilt hebben.

Meer informatie over zelf uw administratie vastleggen?

Neem contact op