Tiid is jild

Uw salarisadministratie uitbesteden loont

U verwacht van uw personeel dat zij hard werken en inzet tonen. Als tegenprestatie verwachten zij een maandelijks salaris dat op tijd op hun bankrekening wordt gestort. Klinkt allemaal heel vanzelfsprekend natuurlijk. Dat er veel meer komt kijken bij het voeren van een overzichtelijke salarisadministratie heeft u als ondernemer wellicht al ondervonden. Bespaar tijd en administratieve rompslomp door een professionele salarisadministrateur in te schakelen.
 

Een secure salarisadministratie laat u over aan Van der Werf

Het verzamelen, controleren en archiveren van alle gegevens omtrent de salarisadministratie: bij Administratief en fiscaal adviesburo van der Werf in Friesland doen we dit allemaal in eigen beheer. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de salarissen van uw personeel op tijd worden berekend voor uitbetaling.

Altijd accuraat

De wet- en regelgeving omtrent loonberekeningen verandert voortdurend en zijn voor de ondernemer wel eens lastig om te volgen. Wij zijn hier altijd volledig van op de hoogte. Ook cao-wijzigingen komen automatisch bij ons op kantoor binnen zodat we ook daar rekening mee kunnen houden.

Makkelijk gegevens uitwisselen

Wanneer nodig, levert u ons de mutaties aan. Dit kan per e-mail, fax, post of via een online toepassing. Met behulp van een softwaretoepassing van Unit4 kunt u zelf een volledige personeelsadministratie aanleggen. Via deze toepassing kunnen we makkelijk online gegevens met u uitwisselen, waaronder de door ons gemaakte loonstroken.

Tijd besparen en het gemak van een salarisadministrateur ondervinden?

Ja, dat wil ik

Goed geregeld met Administratief en fiscaal adviesburo van der Werf

Ons administratiekantoor in regio Heerenveen neemt u de volgende activiteiten uit handen:

  • maandelijks (of elke 4 weken) aanleveren van loonstroken per werknemer (per post/mail)
  • aanleveren loonjournaalposten
  • verzorgen van loonopgave inzake bedrijfstak eigen regelingen
  • verzorgen van aangiftes loonheffingen bij de Belastingdienst
  • aanleveren van betaaloverzichten
  • jaaropgaven aanleveren van uw werknemers
  • eindejaarsverwerking

Daarnaast verzorgen wij op uw verzoek pro forma loonberekeningen, ziek- en herstelmeldingen en het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Als werkgever krijgt u mogelijk te maken met looncontroles door de Belastingdienst en uitvoeringsinstanties. Deze controles kunnen bij ons op kantoor plaatsvinden, waarbij wij tevens de gesprekspartner zullen zijn.

Neem contact op